HÄR FINNS VI

Våra produkter säljs till konsumenter via dagligvaruhandel och restauranger. Vi finns främst i Stockholmsområdet. 

Klicka på kartan för att hitta din butik.

PRATA MED DIN BUTIK

Våra produkter säljs till konsumenter via dagligvaruhandel och restauranger. Vi finns främst i Stockholmsområdet. 

Klicka på kartan för att hitta din butik.

VILL DU OCKSÅ SÄLJA
VÅRA PRODUKTER?

Kontakta gärna oss direkt eller hör av dig till några av våra befintliga grossister. Vi finns idag på Out of Home & EVEDE.

VI ÄR NYFIKNA PÅ
DIN VERKSAMHET

Jag heter Victor Svensson och är ansvarig för försäljningen på Aqua Nobel. Tveka inte att kontakta mig om du är intresserad av våra produkter.

Telefonnummer: 0708-227993
Mailadress: victor.svensson@aquanobel.se

AQUA NOBELS AFFÄRSOMRÅDEN

Vi vill sälja vårt vatten på ett ansvarsfullt sätt och har därför utvecklat affärsområden där vårt vatten och vår förpackning fyller olika syften. Basen är så klart alltid vårt unika källvatten från Mörarp.

HORECA

Vi hjälper, caféer, hotell och event att positionera sig hållbart samt erbjuder en smart lösning för exempelvis tåg, flyg och andra transportföretag.

BEREDSKAP

Vår skyddade källa, rena vatten, långa hållbarhet och stapelbara förpackning är bara några av  fördelarna när det kommer till beredskap.

RETAIL

Framtidens konsumenter vill ha en god, hållbar och hälsosam produkt. De söker sig till innovativa varumärken som är med och driver omställningen mot en mer hållbar konsumtion.

CO-PACKING

Med vår flexibla produktion och organisation kan vi erbjuda företag kreativa lösningar som samtidigt förbättrar deras hållbarhetsrapporter.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK

INSTAFLÖDE

Varukorg
Rulla till toppen