VILL DU POSITIONERA
DITT FÖRETAG
HÅLLBART?

AQUA NOBELS AFFÄRSOMRÅDEN

”Det är inte vatten värt”. 
Visst är det märkligt att vi pratar om vatten som om det inte hade något värde. 
Vattnets värde är högre än någonsin och något vi inte längre kan ta förgivet. Vi vill sälja vårt vatten på ett ansvarsfullt sätt och har därför utvecklat affärsområden där vårt vatten och vår förpackning fyller olika syften. Basen är så klart alltid vårt unika källvatten från Mörarp.

Vi hjälper, caféer, hotell och event att positionera sig hållbart samt erbjuder en smart lösning för exempelvis tåg, flyg och andra transportföretag.

Vår skyddade källa, rena vatten, långa hållbarhet och stapelbara förpackning är bara några av de fördelar våra produkter har när det kommer till beredskap.

Framtidens konsumenter vill ha goda, hållbara och hälsosamma alternativ. De söker sig till innovativa varumärken som är med och driver omställningen mot en mer hållbar konsumtion.

Med vår flexibla produktion och organisation kan vi erbjuda företag kreativa lösningar som samtidigt förbättrar deras hållbarhetsrapporter.

AQUA NOBEL I BEREDSKAP

Den förändrade säkerhetspolitiska situationen i världen samt erfarenheter från covid-pandemin har visat att vi lever i ett relativt sårbart samhälle och att vi behöver planera och rusta oss för kriser av alla de slag och i värsta fall krig. Aqua Nobel ser behovet av att vara en del av samhällets beredskap och har utarbetat ett försörjnings- och beredskapskoncept inom ramen för dricksvattenförsörjning. Konceptet innebär att kostnadseffektivt tillhandahålla vatten för beredskapssyften till statliga myndigheter, regioner, kommuner samt offentlig och privat verksamhet.

Aqua Nobel tillhandahåller redan i dagsläget nödvatten till verksamheter inom räddningstjänst, sjukvård, flyg och tågtransport samt kommunal verksamhet.

RETAIL

Vi erbjuder konsumenter ett naturligt mineraliserat, alkaliskt källvatten, tappat i en klimatsmart kartong. Aqua Nobels unika källvatten säljs som naturligt stilla – direkt från källan (Nude 8,2). Vi erbjuder också vitaminberikat vatten där vi varsamt smaksatt vårt balanserade källvatten.

HOTELL & RESTAURANG

Kanske har du smakat vårt källvatten på ett nattåg påväg till fjällen, eller har du stött på det på ett hotellrum eller en koncert. Vi ser en ökad efterfrågan från verksamheter som vill erbjuda sina kunder ett kvalitativt svenskt källvatten i en hållbar förpackning. Vi har stor kapacitet i vår produktion i Mörarp och kan erbjuda flexibla lösningar. 

CO-PACKING

Med vår flexibla produktion och organisation kan vi erbjuda företag kreativa lösningar som samtidigt förbättrar deras hållbarhetsrapporter.

Vår moderna produktion är anpassad till det nya EU-direktivet för fastsittande korkar. 

Varukorg
Rulla till toppen